Aanbiedingen

De aanbiedingen bij 3D Archery atelier zijn een voordelige keus. Wij zetten regelmatig nieuwe aanbiedingen op deze site. Kijk daarom regelmatig op de site of er iets van uw gading bij zit.

De Demo bogen en close-out bogen zijn zo goed als nieuw en niet of nauwelijks mee geschoten. De 2e hands bogen die bij ons op de site komen zijn van onze vaste klanten waarvan wij de bogen in onderhoud hebben gehad. De bogen zijn in een uitstekende conditie.

Het belangrijkste bij 2e hands bogen blijkt telkens weer een goed advies. Aankoop via internet of via een particulier lijken vaak goedkoper en dus aantrekkelijk. Voorkom problemen zoals verkeerde treklengte, trekkracht of achterstallig onderhoud. Als u achteraf de treklengte moet laten veranderen of een pees/kabel moet laten vervangen bent u duurder uit. Dan spreken we nog niet eens van verborgen gebreken zoals haarscheurtjes etc.

Wij zijn zeer kritisch in het inruilen van 2e hands bogen. Hierdoor kunnen wij op al onze 2e hands bogen een degelijke 3D archery garantie geven zodat u niet voor verrassingen zal komen te staan.